måndag, mars 12, 2012

Tack för all kämparglöd och inspiration!


Beslut är nu fattat om att det i Umeå tyvärr inte blir en funktion Hälsocoach för år 2012, då finansieringen inte kunnat ordnas. Vi i projektgruppen har dock goda förhoppningar om att arbetet kommer att kunna återupptas igen 2013 och ledningen kommer att fortsätta jobba med den målsättningen. Medans funktionen hälsocoach i Södra Lappland och Umeå ligger på is, så fortsätter arbetet i Skellefteå med hälsocoachen Moa året ut.

Jag vill tacka alla berörda för fantastiska år i hälsans tecken. Det är många som tagit del av projektet och som sett det som en chans att se över sin livsstil. Det har varit många trevliga möten och jag har känt en otrolig uppskattning i det arbete jag gjort vart jag än varit. Många har bidragit till att projektet har utvecklats och fungerat. Ett stort tack till deltagare i hälsokurser, vad roligt vi har haft! Tack för all kämpaglöd jag har fått vara med och se i personliga coachingar, vilken inspiration! Vi har sett fantastiska resultat från att sova bättre, börja gymma, sluta röka, umgås mer med andra hitta en gemenskap till att må bättre psykiskt. Bra jobbat allihopa!

Vårt arbete i projektet har lett till en bok, som i dagsläget korrekturläses innan tryck, där vi skrivit ner våran framarbetade metod i hur man kan jobba med hälsa. Förhoppningen är att vi kan inspirera andra runt om i landet att jobba mer aktivt med att förbättra hälsan och öka förutsättningarna till att må bra.

För frågor och funderingar kring projektet kontakta Rickard Öhlund på Föreningarnas Hus i Skellefteå på telefon: 0910-77 58 05.

Må väl och förhoppningsvis på återseende!

Elin Fagernäs
På väg mot nya äventyr:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar